Chipolo – nøkkelfinner

Hva er Chipolo One?

Chipolo er en avanserte Bluetooth «ting-finner» som enkelt og raskt hjelper deg å finne det du har mistet med din telefon. Eller har du kanskje lagt ifra deg telefonen og ikke finner den? Dobbeltklikk på Chipolo og telefonen din ringer.

Det er enkelt å skifte batteri på Chipolo når den tid kommer. Chipolo er fungerer med både iOS, Android og Windows telefoner.

Chipolo One holder øye med tingene dine. – Du kan bruke den på dine nøkler, bagasje og hva som helst annet.

Ring dine nøkler, telefon og alt annet. – Ring dine mistede ting like enkelt som du ringer hvem det skulle være. Hvis din Chipolo One er innen 60 meters bluetooth avstand så vil den ringe til du finner den.

Finn din telefon – nært eller fjernt. Du kan enkelt ringe din telefon ved å dobbeltklikke på din Chipolo One. Telefonen vil ringe selv om den er satt på «stille».

Ta flotte fotos med #ChipoloSelfie. – Å lage flotte selfies er nå enkelt. Bare sett din smart-telefon in den beste posisjonen og rist din  Chipolo One. Den vil da telle ned med en lyd til appen tar et flott foto.

Minste kvantum er kun 80 stk. Den leveres med din logo, og kan leveres med din logo også i appen ved bestilling av 250 stk.

Standard farger: Sort, Hvit, Rød, Grønn, Blå og Gul